fbpx
TOOLBOX

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Deltag i konkurrencen fra d. 12/10 – 14/12 2020 og vær med i lodtrækningen om en overnatning inkl. morgenmad på et af Sinaturs hoteller til en værdi af 1198 DKK. Vi trækker 10 vindere. 

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålene og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vinderne findes ved lodtrækning. 
Lodtrækningen til præmien sker d. 15. december 2020. 

Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Tryk med ansvars facebookside. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse. 

Præmien udleveres efter aftale med vinderne. 
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev for at deltage. 

Ved mistanke om snyd forbeholder Tryk med ansvar og GRAKOM sig retten til at ekskludere deltageren uden varsel fra konkurrencen.

Ansatte hos GRAKOM må ikke deltage i konkurrencen.

Oplysninger om persondata 

Alle deltagere i konkurrencen giver ved deltagelsen samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. GRAKOM opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve konkurrencen og fremsendelse af nyhedsbrev. 

GRAKOM behandler samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til tredjemand uden deltagerens forudgående samtykke, medmindre det er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen med deltagerne, eller såfremt der foreligger en lovmæssig forpligtelse hertil. 

Du kan i øvrigt læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik på https://www.trykmedansvar.dk/persondatapolitik/ . 

Generelle oplysninger

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram. 

Konkurrencen udbydes af GRAKOM, cvr.nr. 36661151, Nybrogade 12, 1203 København K. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Tal med en
Miljøekspert

Carsten Bøg
Afdelingschef
Jan Stormer
Miljøkonsulent
Jette Clausen Poulsen
Miljøkonsulent
Anders Hegnet
Projektleder
Jonas Vinther Pedersen
Miljøkonsulent