fbpx
TOOLBOX

Tal med en
Miljøekspert

Carsten Bøg
Afdelingschef
Jan Stormer
Miljøkonsulent
Jette Clausen Poulsen
Miljøkonsulent
Signe Fribo
ESG-rådgiver
Jonas Vinther Pedersen
Miljøkonsulent
Sacha Erhardtsen
ESG-rådgiver

Roadshows

Tryk med ansvar på roadshow

Vi slår hul på gamle myter om miljø og tryksager. Vi har i Danmark verdens grønneste grafiske branche, og det bør vi være bedre til at fortælle. Både til kunder, politikere og den enkelte dansker.

På GRAKOMs miljøroadshow, som holder stop fire steder i landet, vil du blive klogere på kampagnen, både fra et forretnings- og et miljømæssigt synspunkt.

Adm. direktør i GRAKOM, Thomas Torp, vil fortælle om baggrunden for kampagnen, introducerede enkelte elementer og give dig indspark til, hvordan du i din egen virksomhed kan bruge kampagnen og dens elementer i dialogen med kunderne og markedet.

Miljøchef i GRAKOM, Carsten Bøg, vil grave lidt dybere i miljøværktøjskassen. Han vil komme ind på, hvad miljø- og produktmærker er, hvilke der er de mest relevante, og hvordan de kan bruges konkret i virksomhedens markedsføring og miljøkommunikation.

FNs verdensmål bliver vendt, og du får indblik i, hvilke mål der er de mest relevante. Og hvordan målene hænger sammen med de relevante miljømærker og ledelsessystemer i branchen.

Carsten ser på, hvordan de kan bruges aktivt og forsvarligt i markedsføringen, og hvordan elementerne i ansvarlighedskampagnen hænger sammen med ovenstående.

Du får også et bud på, hvordan en grafisk virksomhed konkret har arbejdet med ansvarlig produktion, når Stibo Complete fortæller om deres miljøarbejde.

Se aktuelle inspirationsmøder her

Inspirationsmøde: Tryk med ansvar

Horsens

Tid & sted
24. august kl. 15.00-17.00
Stibo Complete
Saturnvej 65
8700 Horsens

Pris
Gratis

Tilmeldingsfrist
20. august

Inspirationsmøde: Tryk med ansvar

Viborg

Tid & sted
31. august kl. 15.00-17.00
Nørhaven
Agerlandsvej 3
8800 Viborg

Pris
Gratis

Tilmeldingsfrist
27. august